book cover

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: cop. 2006.

Technologia żywności, Maszyny i narzędzia przemysłowe, Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręczniki akademickie

available:

2 from 2

Author
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3227-8 : zł 58
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
cop. 2006.
Issue number
Wyd. 4 (dodr.).
Volume
467, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664:621.01](075.8)
Object passwords
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręczniki akademickie
Additional information
Bibliogr. s. 461-462. Indeks. Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
Keywords
technologia żywności proces podstawowy w technologii żywności procesy mechaniczne rozdrabnianie ciał stałych przesiewanie sortowanie przepływ płynów formowanie ekstrudowanie fluidyzacja filtracja rozdrabnianie cieczy mieszanie przenoszenie ciepła przenoszenie masy ruch ciepła ogrzewanie chłodzenie odparowywanie zamrażanie żywności ruch masy suszenie ekstrakcja krystalizacja rozpuszczanie destylacja rektyfikacja procesy membranowe
020
%a 8320432278
080
%a 664(075.8)
080
%a 664:621.01](075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c cop. 2006.
300
%a 467, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
692
%x technologia żywności%x proces podstawowy w technologii żywności%x procesy mechaniczne%x rozdrabnianie ciał stałych%x przesiewanie%x sortowanie%x przepływ płynów%x formowanie%x ekstrudowanie%x fluidyzacja%x filtracja%x rozdrabnianie cieczy%x mieszanie%x przenoszenie ciepła%x przenoszenie masy%x ruch ciepła%x ogrzewanie%x chłodzenie%x odparowywanie%x zamrażanie żywności%x ruch masy%x suszenie%x ekstrakcja%x krystalizacja%x rozpuszczanie%x destylacja%x rektyfikacja%x procesy membranowe
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3227-8 : zł 58

Available items

1.
Accession: 89234
Signature: W 66
Status: Checked in
2.
Accession: 89235
Signature: W 66
Status: Checked in

Most often borrowed